We are so proud to share with you our first online course about contact problems. If you would like to know more in English press the button bellow.
Online programma: aanleuningsproblemen

Aanleuningsproblemen bekeken vanuit de visie van een bitfit consultant en behandelaar van paarden.

 

Wat geeft een paard nu eigenlijk aan, als er een aanleuningsprobleem voordoet?

 

In welke richting moet je de oplossing zoeken? Heb je een bitfit consultant nodig of eerder een instructeur, behandelaar of misschien zelfs een dierenarts.

 

Hoe fit ik zelf correct mijn hoofdstel?

 

Wat is de invloed van bepaalde hoofd halshoudingen op het bit en het lichaam van het paard?

 

6 onderwerpen passeren uitgebreid de revue in deze interactieve leeromgeving. Interactief omdat je in groepen wordt ingedeeld en in de omgeving ook kennis met elkaar kunt maken en kunt chatten.

 

Automatisch krijg je elke maand weer een herinnering dat een volgend thema klaar staat om mee aan de slag te gaan. Zijn alle zes de thema's gedaan dan kun je nog een half jaar de leeromgeving gebruiken om wellicht wat op te zoeken. 

 

Dit jaar gaat de pilotgroep van start, die omdat het een pilotgroep is kan profiteren van de kerst / oud en nieuw korting. Wat is anders aan een pilotgroep in vergelijking met een gewone groep. Aan deze groep zullen eventueel wat vragen kunnen worden gesteld over de inhoud/ leeromgeving etc. 

 

Lijkt je dit wat? Schrijf je in en ga meteen van start! Voor deze eerste groep zijn de plaatsen beperkt. Via onderstaande link wordt je doorverwezen naar Passendbitshop.

Heb je de inloggegevens ontvangen ga dan online.icpbc.com 

Veel plezier!!